Категорија: Анатомија на моќта

Велигден

Исус е персонификација на љубовта.
Велигден е најголемиот празник на христијаните затоа што ја прославува љубовта, симболично претставена во ликот на Исус Христос.

Повеќе
Loading

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК