Категорија: Мисли од големи умови

Чарлс Ханел за размислувањето

Нашите проблеми настануваат воглавно затоа што идеите ни се конфузни и затоа што ги занемаруваме своите вистински интереси. Законите на природата по кои би требало да се однесуваме тешко е да бидат откриени.

Повеќе
Loading

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК