Интелигентниот маж

Дамата, домаќинката и курвата

Само интелигентниот маж може да си дозволи да има интелигентна жена, што значи жена, што, во суштина, ќе може да влезе во сите потребни идентитети за да биде пример за идеална жена.

А последниот луксуз што интелигентната жена ќе си го дозволи е до себе да има глупав маж.

Нарачај ја книгата ДАМАТА ДОМАЌИНКАТА И КУРВАТА

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!