Мажот посакува ноќта со оваа жена никогаш да не заврши.

Таа е сонот на сите мажи, опеана во песните, опишувана во романите. Маѓесница во љубовното легло, тоа е жената што дава бескрајно сладострастие и жар.

За ваквите жени се предавани каузи, пропаѓале влади, абдицирале кралеви.

Нарачај ја книгата ДАМАТА ДОМАЌИНКАТА И КУРВАТА

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!