Нарачајте книга со посвета

Книжарници

Драги пријатели,

Доколку не можете да ги најдете моите книги во вашите книжарници, нарачајте ги директно и јас ќе ви ги испратам потпишани и посветена лично вам или на оној кој што вие ќе го одберете.

И тоа:

ДАМАТА ДОМАЌИНКАТА И КУРВАТА по цена иста како во книжарниците – 150 денари.

ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРОТ, по цена иста како во книжарниците – 190 денари.

 

Доколку ги купите двете, користите саемски попуст и ги плаќате само 290 денари.

Поштенските трошоци во висина од 60 денари се додаваат на цената.

Нарачките ги прима мојот издавач ХОЛИВУД 2002 секој работен ден од 09-21 часот на следните телефони:

02/6131667

075/455953 – ВИП оператор.