Принцезата и селанецот

Дамата, домаќинката и курвата

Човекот секогаш го има само она што е тој, и ништо повеќе. Мажите обично сакаат да бидат сѐ, само не господа, домаќини и љубовници, а истовремено сакаат, под рака, да водат жени што истовремено ќе бидат и дами, и домаќинки, и курви.

Извинете што ќе морам дел од вас да разочарам, но дозволете ми да ве потсетам дека ако сакате под рака да водите принцеза, треба да сте барем принц.

Принцезите се мажат со селани само во приказните и цртаните филмови.

Нарачајте ја книгата Дамата, домаќинката и курвата

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!