Дамата Домаќинката И Курвата

390 ден

Оваа книга на забавен начин ќе ви ги открие тајните на жените кои се чинат магични, недопирливи и моќни, жените каква што секоја жена посакува да биде.

Исто така, ова е книга што ќе ви покаже каде луѓето најмногу грешат во љубовните односи. На непосреден начин, со разбирлив јазик ќе ви зборува за животните и љубовните вештини што многу малку жени ги познаваат, а оние кои ги познаваат од обичните жени најчесто се нарекувани курви.

Но, дали е праведно жената што не знае кога е жена, мајка, работничка или слугинка има право да суди за другите жени кои тоа добро го знаат и вешто си ја градат врската со партнерите?

Или дали можеби мажот има право да бара принцеза во креветот во ситуација кога тој не е достоен да биде во близна ниту на полуписмена слугинка?

Вистината е дека под рака си го носиш тоа што го заслужуваш и ништо повеќе.

Колку побрзо го разбереш овој факт, дотолку подобро за тебе ?

Категорија