Доктор секс

390 ден

Врските ниту се создаваат, ниту пак  постојат туку – така. Тие си имаат смисла, а смислата им ја даваат партнерите. Нивната основна е во тоа што партнерите имаат заеднички поставени цели и истрајно ги следат.

Сите проблеми во врските настануваат затоа што партнерите немаат идеја што се случува околу нив, додека околината ги притиска да се прилагодуваат кон нејзините потреби.

Секој зрел човек е замислен треба да биде „професионален“ љубовник. Наводниците на зборот професионален се дури и излишни ако се разбере дека најважната задача на човекот во животот е да научи да љуби.

Доктор секс е уште една книга на Валентино лауцоски што на забавен и лежерен начин зборува и покажува корисни начини како да си ја подобрите љубовната врска ако ја имате и како да создадете убава љубовна врска ско до сега ја немате.

Како и сите други книги на Валентино Лауцоски и оваа е разбирлива и многу лесна за читање и разбирање. Просто, прирачник што вреди да се има и одново и одново да се препрочитува!

 

 

SKU: 55 Категорија

Опис

Опис

Книга од серијата: Книги за вашиот успех во животот!

Врските ниту се создаваат, ниту пак  постојат туку – така. Тие си имаат смисла, а смислата им ја даваат партнерите. Нивната основна е во тоа што партнерите имаат заеднички поставени цели и истрајно ги следат.

Сите проблеми во врските настануваат затоа што партнерите немаат идеја што се случува околу нив, додека околината ги притиска да се прилагодуваат кон нејзините потреби.

Книга што ќе ви покаже корисни начини како да си ја подобрите љубовната врска ако ја имате и како да создадете убава љубовна врска ско до сега ја немате.

Како и сите други книги на Валентино Лауцоски и оваа е разбирлива и многу лесна за читање и разбирање. Просто, прирачник што вреди да се има и одново и одново да се препрочитува!