Само слободниот човек може да биде среќен човек. Ако тргнеме од претпоставката дека слободата за избирање на играта е единствената слобода на светот, тогаш многу лесно ќе заклучиме дека среќна жена може да биде само онаа жена што слободно ги избира играта и партнерите.

Нарачај ја книгата ДАМАТА ДОМАЌИНКАТА И КУРВАТА

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!