Добрите играчи, просто по потреба во даден момент, кога така налага ситуацијата, можат да влезат во улогата на партнерот и да направат нешто што ќе го олесни заедничкиот живот.

Нарачај ја книгата ДАМАТА ДОМАЌИНКАТА И КУРВАТА

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!