Ниту една жена не може да биде подобар маж од мажот и ниту еден маж не може да биде подобра жена од жената.

Во последниве педесетина години луѓето бесмислено се обидуваат да докажат дека во исто време можат да бидат и мажи и жени, и мајки и татковци. Само набљудувајте како тие жално се губат во погрешно доделените улоги, и како создаваат конфузни деца кои не знаат кој од родителите им е мајка, а кој татко.

Нарачај ја книгата ДАМАТА ДОМАЌИНКАТА И КУРВАТА

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!