Оргазмот е телесна сензација којашто човекот ја постигнува преку сексуален однос. Сексот, како форма на психофизичко соединување на два спротивставени универзума, доведува до оргазам. Кога две човечки суштества ќе доживеат оргазам, тие, во тој мал момент на оргазмот, стануваат едно, и така го чувствуваат божественото единство на универзумот. Телесните сензации, за време на оргазмот, создаваат чувство на блаженство, на припадност еден кон друг, и на единство со целата вселена.
За да може да настане оргазам, мажот на жената ѝ ја дава својата машкост, додека жената на мажот му ја дава својата женскост. Оргазмот, се случува кога во текот на љубовната игра двете поларности се поклопат до степен на неутрализација. На овој начин, партнерите стануваат свесни за целоста на универзумот.
Затоа луѓето толку го сакаат оргазмот.
Затоа на сите страни се пропагира неврзување, „слободни врски“, хомосексуализам и други алтернативни сексуални практики коишто оневозможуваат создавање и одржување на здрави семејства.
Што мислиш, дали ќе посакаш брза храна или брз секс на работната маса во канцеларијата ако дома те чека убав ручек и жена што сака да му пружи долго сексуално уживање?
 
Запомни: на системите им требаш гладен, сексуално и емотивно фрустриран, болен, и по можност полумртов, но сепак способен да трошиш пари и по нешто да произведуваш.
 
Ќе ти повторам: Системите сакаат ти да бидеш во нивна функција, да им бидеш само машина за производство на деца кои тие ќе ги воспитуваат така како што нив им треба, ќе прават од нив мали потрошувачко – производствени машинки што имаат само тело ум и его но никако душа.

Нарачајте ја книгата Дамата, домаќинката и курвата

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!