За среќните и за несреќните луѓе

Дамата, домаќинката и курвата

Среќниот човек создава убави работи. Постулира и пари, и здравје, и радост.

Несреќниот човек нема што убаво да постулира. Тој ги мрази и луѓето, и светот, и се мрази себеси. За него, целиот живот е мака, почнувајќи од станувањето наутро од кревет, работата, бракот, здравјето, сѐ…

Одберете го убавиот тим, заиграјте со него игра што ја сакате, па ќе видите колку животот може да биде убав и исполнет.

Нарачајте ја книгата Дамата, домаќинката и курвата

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!