Екстатично задоволство и блажено чувство на олеснување ќе ве преплават секогаш кога ќе пројавите и најмала тенденција од вашиот живот да исшутирате (и тоа силно) сѐ што ви оди на нерви и ве оптоварува.

Од друга страна, кога околината ќе ја забележи оваа тенденција, кај вас, по некаков автоматизам, истата ќе стане повнимателна во однесувањето со вас.

Нарачајте ја книгата Дамата, домаќинката и курвата

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!