Жената слугинка

Доктор Секс

Човекот што има здраво семејство е скап, премногу скап. Не можеш толку лесно да го шеташ како ќе ти текне… Тој има жена што сака да одгледува добри и воспитани деца, мајка со полно работно време на мајка.

Ух.. тоа е скапо си мисли системот! Премногу скапо! Ако жената биде мајка, нема да може да биде ефтино платен работник. Но системите имаат чаре за сѐ.

Затоа на сите страни се пропагира неврзување, „слободни врски“, хомосексуализам и други алтернативни сексуални практики коишто оневозможуваат создавање и одржување на здрави семејства.
Што мислиш, дали ќе посакаш брза храна или брз секс на работната маса во канцеларијата ако дома те чека убав ручек и жена што сака да му пружи долго сексуално уживање?
 
Запомни: на системите им требаш гладен, сексуално и емотивно фрустриран, болен, и по можност полумртов, но сепак способен да трошиш пари и по нешто да произведуваш.
 
Ќе ти повторам: Системите сакаат ти да бидеш во нивна функција, да им бидеш само машина за производство на деца кои тие ќе ги воспитуваат така како што нив им треба, ќе прават од нив мали потрошувачко – производствени машинки што имаат само тело ум и его но никако душа.

Нарачајте ја книгата ДОКТОР СЕКС

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!