Потребен е само уште еден МАЛ чекор…

Отворете го вашиот мејл, и потврдете го запишувањето со кликање на линкот за потврда во што тукушто ви го испративме. Вообичаено, мејлот за потврда стигнува на вашата адреса во рок од една до неколку минути, но некогаш треба и повеќе. Доколку не ви стигне во рок од 15 минути, повторете ја постапката.