ДАЛИ МОЖЕБИ ПОНЕКОГАШ…

 • Тешко се снаоѓате во односите со околината?
 • Се чувствувате осамено и отфрлено?
 • Не ви оди во љубовта?
 • Се чувствувате осамени покрај партнерот?
 • Не си се допаѓате себеси?
 • Ви изгледа дека другите се поважни од вас?
 • Имате чувство дека не знаете што сакате?
 • Немате пари,
 • Пушите,
 • Премногу пиете,
 • Или пак имате преголема телесна тежина?

Ако е така…

Можеби е време да направите промена во вашиот живот во насока на тоа:

 • Да го зголемите личениот интегритет
 • Да се здобиете со повеќе самоконтрола
 • Да создадете убава љубовна врска
 • Да стекнете повеќе добри навики
 • Да создадете добри пријателства
 • Да станете финансиски понезависни

Посетете мотивациско предавање со работилница под наслов АНАТОМИЈА НА УСПЕХОТ

Скопје, петок, 11 мај 19.00 – 21.00 часот, во просториите на „Абилити центарот“ во Скопје, во населба Влае.

Предавач:

Валентино Лауцоски

авторот на книгите: Дамата домаќинката и курвата, Лажгото лузерот и педерот, Доктор секс, Анатомија на љубовта,  Плати скапо наплати скапо, Анатомија на моќта и 25 златни правила на успехот

На предавањето ќе бидат детално анализирани многу поими што се од важност за секој човек.

Ќе бидат разработувани идеи за тоа како со помош на новостекнатото знаење да остварите највисока лична корист.

Ќе можете да си купите книга со потпис од авторот

Ќе можете да поставувате прашања поврзани со лични проблеми и ќе бидете упатувани на начини и постапки коишто можат да ви помогнат да ги решите.

Почнете со подобрување на квалитетот на вашиот живот!

Оваа интерактивна работилница ќе ве извади од вообичаениот начин на мислење и ќе направи да го погледнете животот од аголот на ВАШИОТ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС.

Повеќе информации на тел. 075455953 11-20 часот секој ден

Квалитетот на животот зависи од способноста да се препознава и да се следи ЛИЧНИОТ ИНТЕРЕС!

Валентино Лауцоски

ПОДАРОК за сите присутни: 3 БЕСПЛАТНИ "Е" КНИГИ

Со извадоци од книгите Дамата домаќинката и курвата, Лажгото лузерот и педерот и Доктор секс.

Скопје, петок, 11 мај 19.00 – 21.00 часот, во просториите на „Абилити центарот“ во Скопје, во населба Влае.

Повеќе информации на тел. 075455953 11-20 часот секој ден