ПОВЕЛЕТЕ на БЕСПЛАТНО мотивациско предавање!

Анатомија на успехот

Настан што може да ви го промени животот!

ПЕТОК, 7 април, во 19.00 часот

Саем на книгата – Скопје, ХАЛА 2

Дали можеби…

Понекогаш…

 • Тешко се снаоѓате во односите со околината?
 • Се чувствувате осамено и отфрлено?
 • Не ви оди во љубовта?
 • Се чувствувате осамени покрај партнерот?
 • Не си се допаѓате себеси?
 • Ви изгледа дека другите се поважни од вас?
 • Имате чувство дека не знаете што сакате?
 • Немате пари,
 • Пушите,
 • Премногу пиете,
 • Или пак имате преголема телесна тежина?

Ако е така…

Можеби е време

да слушнете нешто што родителите и учителите не ви го кажале

 • Што е тоа личен интерес?
 • Како да направите да ве сакаат?
 • Како да си го средите љубовниот живот?
 • Како да се здобиете со личен интегритет?
 • Како да се чувствувате добро во животот?
 • Како да разберете што сакате од животот?
 • Како да пронајдете добар љубовен партнер?
 • Како да создадете убава љубовна врска?
 • Како да имате добри односи со околината и пријателите?

И да почнете квалитетно да живеете на секое поле!

Љубов

Здравје

Семејство

Пријатели

Финансии

Кариера

Предавач: Валентино Лауцоски

Авторот на книгите: Дамата домаќинката и курвата, Лажгото лузерот и педерот, Доктор секс, Анатомија на љубовта и Плати скапо наплати скапо.

Проблемитe опстојуваат само заради неволноста да се следи ЛИЧНИОТ ИНТЕРЕС!

Валентино Лауцоски

На предавањето ќе бидат детално анализирани многу поими што се од важност за секој човек.

Ќе бидат разработувани идеи за тоа како со помош на новостекнатото знаење да остварите највисока лична корист.

Ќе можете да си купите книга со саемски попуст од 50% и со потпис од авторот

Ќе можете да поставувате прашања поврзани со лични проблеми и ќе бидете упатувани на начини и постапки коишто можат да ви помогнат да ги решите.

ПОДАРОК за сите присутни: 3 БЕСПЛАТНИ "Е" КНИГИ

Со извадоци од книгите Дамата домаќинката и курвата, Лажгото лузерот и педерот и Доктор секс.

Ве чекам да дојдете и да се дружиме!

Влезот е слободен, само е потребно да си резервирате место, затоа што бројот на места е ограничен. Влезницата за саемот на книгата се плаќа 30 денари.