25 златни закони на успехот

190 ден

Драг читателу,

Ова е трета книга од серијата „Разговори со моите деца.

Зворува за успехот и објаснува дека успехот може да постои само во присуство на свест за личен интерес. Секој „успех“ постигнат заради другите не е успех.

Личниот интерес му дава смисла на животот и прави човекот да ужива во плодовите на своите дела, затоа што делата ги направил за себе, за своето лично усовршување, напредок и слобода.

 

 

Нема на залиха

Категорија