Категорија: Разно

Здодевните училишта

Еве на што ги учат децата во училиштата:
1. Вистините доаѓаат од авторитетите
2. Интелигенцијата е способност за запомнување и повторување…

Повеќе

Будалата

Човек е толку будала колку што дозволил темните сили да владеат со него. Изворот на „будалоста“ на човекот е верата во идеите на Егото наместо

Повеќе

За невољите

Колку пати во животот до сега сте биле во невоља? Сигурно често пати сте биле во ситуација која слободно може да се нарече така…

Повеќе
Loading

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК