Ознака: maltretiranje

Здодевните училишта

Еве на што ги учат децата во училиштата:
1. Вистините доаѓаат од авторитетите
2. Интелигенцијата е способност за запомнување и повторување…

Повеќе
Loading

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК