Кристијан Ларсон за здравјето

by Окт 15, 2016Цитати од Кристијан Ларсон

Има закон што вели дека никаква болест не може да влезе во човечкиот систем се додека тој систем е полн со животна енергија. Во тој поглед, твојата основна животна цел треба да биде твојата постојана поврзност со изворот на животната енергија.

Кога ќе ја научиш таа голема уметност, ти секогаш ќе бидеш добар, силен и ќе живееш долг, среќен и активен живот, уживајќи го секој момент од животот до највисок степен.