Автор: valentino

Простиот човек размислува како овца

Просечниот човек се однесува како овца. Тој не сака да знае дека неговите деца ќе завршат по фирми хипнотизирано работејќи, трошејќи и замајќи кредити, сѐ во интерес на тоа капиталистите и банкарите да стануваат сѐ подебели и помоќни.

Повеќе

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК