Кога ви летаат пеперутки во стомакот

Лажгото Лузерот и Педерот

Секој човек, длабоко во себе, точно знае каков партнер му треба за да го задоволи. Кога човекот ќе почувствува дека го пронашол вистинскиот партнер, тој потсвесно чувствува дека шансата за неутрализација на неговиот сексуален набој се ближи. Тоа е добро познатото чувство на „пеперутки“ што „летаат“ во стомакот кога сме близу до саканата личност.

Нарачајте ја книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРOT

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!