За лажните љубовни врски

Лажгото Лузерот и Педерот

Постојат врски што луѓето ги нарекуваат „љубовни“, а во коишто не се случува ниту секс, ниту пак се одржува семејство. Некои луѓе, со цел да бидат дел од „масовната шема“, живеат во заедници лишени од љубов, секс или потомство.

Ваквите врски луѓето принудно си ги наметнуваат, со цел да им покажат на другите дека, ете и тие, се нормални како и сите други. Секако дека овие луѓе се секакви – само не нормални – со оглед на тоа што решиле да си наметнуваат и партнери, и врски, и семејства, во име на нешто што нема врска со љубовта.

Нарачај ја книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРOT

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!