Содржина на книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРОТ

Лажгото Лузерот и Педерот

Ова се насловите на сите поглавја во книгата. Сметам дека оеа е убав начин за брзо запознавање со содржината на истата.

Книгата има 184 страни, формат  20х13 см, броширан повез.

СОДРЖИНА:

ПОЛАРНОСТА
СЕКСУАЛНАТА ПОЛАРНОСТ НА ЧОВЕКОТ
ОРГАЗМОТ
ЉУБОВТА
ОСНОВНАТА ФОРМА НА ЉУБОВТА – АФИНИТЕТОТ
НАПРЕДНАТА ФОРМА НА ЉУБОВТА – ПРИФАЌАЊЕТО
ПОЛОВИНКАТА ШТО НЕДОСТИГА
ЉУБОВНАТА ВРСКА
ЕДИНСТВOTO
ЉУБОВНАТА ИГРА
УБАВАТА ЉУБОВНА ВРСКА
ГРДАТА ЉУБОВНА ВРСКА
УБАВАТА НАСПРОТИ ЛОШАТА ИГРА
РАЗМЕНАТА И КОМУНИКАЦИЈАТА ВО ЉУБОВНАТА ИГРА
ВИСТИНСКАТА И ЛАЖНАТА ЉУБОВ
ЕГОТРИПОВИТЕ
ЉУБОВНАТА СРЕЌА
ПАРТНЕРОТ ШТО ЗНАЕ ДА САКА
КОМУНИКАЦИЈАТА

ЉУБОВНИТЕ ЈАДОВИ
МЕ САКА НА СВОЈ НАЧИН
ИДЕАЛИЗАЦИЈАТА
ДА ПРОМЕНИШ НЕКОГО
НЕЧЕСНОСТА
СКРИЕНОТО НЕПРИЈАТЕЛСТВО
ПРЕЉУБАТА
ДЕЦАТА ИЗРАСНАТИ ВО ПРЕЉУБНИЧКИ БРАКОВИ
ПРЕЉУБНИЦИТЕ
ЕДНА ИНТЕРЕСНА ВИСТИНА ЗА ПРЕЉУБАТА
ДЕЦАТА НА РОДИТЕЛИТЕ-ПСИХОПАТИ
ИЗНЕВЕРАТА
ВОЛШЕБНАТА ФОРМУЛА НА НАШИТЕ ПРЕДЕДОВЦИ
ЕМОТИВНАТА КАСТРАЦИЈА
ВИСТИНАТА ШТО МАЛКУ ЖЕНИ ЈА ПРИЗНАВААТ
ПРОСТИТУЦИЈАТА ВО БРАКОТ
ТАКТИКАТА НА УМНИТЕ ЖЕНИ
СЕКСОТ
УБАВИОТ СЕКС
ЕВТИНИОТ СЕКС
ЕДНА МАЛА СМЕШНА ПРИКАЗНА ЗА ТРУПЦИТЕ
ПОТЕНТНОСТА
ВИЈАГРАТА И СЛИЧНИТЕ „ХЕМИИ“
БРАЧНИТЕ ОБВРСКИ – ТАЖНАТА РЕАЛНОСТ

СЕКСОТ ЗА 2 МИНУТИ
ЖИВОТОТ БЕЗ СЕКС
РЕДОВНИОТ СЕКС
ГОЛЕМОТО „ЗОШТО“?
ПСИХОСОМАТСКИТЕ СЕКСУАЛНИ БОЛЕСТИ
ПЕРВЕРЗИИТЕ
ПОРНОГРАФИЈАТА
ГРУПНИОТ СЕКС
НАСИЛНИОТ СЕКС
САДОМАЗОХИЗМОТ
МАЖОТ – БЕЗГЛАСНА БУКВА
НЕ, ЧОВЕКОТ НЕ ТРЕБА СЕ ДА ПРОБА
ЛАЖНИТЕ ВРСКИ
ДЕЧКО МИ ШТО СТУДИРА ВО АМЕРИКА
ВИКЕНД-БРАКОТ
МАЖОТ НА „ПРИВРЕМЕНА РАБОТА“ ВО СТРАНСТВО
СТАПИЦИТЕ
ЛАЖГОТО
ЕГОИСТОТ
ПСИХОПАТИТЕ
НЕОДГОВОРНИОТ ТИП
ДОМИНАНТНАТА ЖЕНА
ЛАЖНАТА ЖЕНСКА ЕМАНЦИПАЦИЈА

МНОГУ „СЕРИОЗНИОТ“ ТИП
СТАРАТА МОМА
ВТОРАТА
АСЕКСУАЛНИОТ ТИП
ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦОТ
УЖАСОТ НАРЕЧЕН СВЕКРВА
СИНОТ НА ТАТО
КОМПРОМИСОТ
ЛУЗЕРОТ
ПРИКАЗНИ ЗА ДОБАР ДЕН
ПРОКЛЕТАТА КУРВА МИ ГО УКРАДЕ МАЖОТ
ВТОР СИ МИ, ЖИМИ МАЈКА
ЉУБОВТА ПОМИНУВА, НО ЖЕНАТА ОСТАНУВА
НЕЗАБОРАВНИТЕ ЉУБОВНИЦИ ИЛИ „ЕХ, ДА СИ ОСТАНЕВ СО…“
ХОМОСЕКСУАЛИЗМОТ
ПЕДЕРАСТИЈАТА
КАКО МАЖИТЕ СТАНУВААТ ХОМОСЕКСУАЛЦИ
ДРУГИ НАЧИНИ ЗА СТАНУВАЊЕ ХОМОСЕКСУАЛЕЦ
ВИДОВИ ХОМОСЕКСУАЛЦИ
ЛЕЗБЕЈКИТЕ
СТЕПЕНИ НА ХОМОСЕКСУАЛНОСТА
ХОМОСЕКСУАЛЦИТЕ-МАЗОХИСТИ
ПРОМИСКУИТЕТНОСТА НА ХОМОСЕКСУАЛЦИТЕ

ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ ЕМОЦИИ
ПЕДЕРСКАТА РАБОТА
ТЕШКИОТ КРСТ НА ХОМОСЕКСУАЛИЗМОТ
ГЕЈ-ПАРАДИТЕ
ПРИФАЌАЊЕТО НА ХОМОСЕКСУАЛЦИТЕ
БОШ-МУАБЕТОТ
БРАКОТ СО ХОМОСЕКСУАЛЕЦ
ПРОСТИТУЦИЈАТА
ОТВОРЕНИТЕ НАСПРОТИ ПРИТАЕНИТЕ ПРОСТИТУТКИ
РАЗВОДОТ
РАЗВОДОТ НА САМОЖИВИТЕ МАЖИ
РАЗВОДОТ НА СОПРУГИТЕ-ПРОСТИТУТКИ
РАЗВОДОТ НА МАЗОХИСТИТЕ
РАЗВОДОТ НА ЛУДИОТ
РЕЗИМЕ
МАЛ ЕПИЛОГ
„ВЕРУВАЈ МИ, ТЕ САКАМ“
ВОЛШЕБНИОТ ОДГОВОР – „ТАКА“
СЕКСУАЛНО ПРЕНОСЛИВИТЕ БОЛЕСТИ
ВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА
ЗРЕЛОСТА
НЕ СМЕ ВРАБОТЕНИ, НО МНОГУ СЕ САКАМЕ
ЗА ВТОРАТА ШАНСА

Нарачај ја книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРOT

За 190 денари со БЕСПЛАТНА достава!