Како се станува лезбејка

Лажгото Лузерот и Педерот

Еден пример за ова се девојките, коишто станале лезбејки после преживување на некое големо разочарување во своето момче. Ако овие млади девојчиња на работа или во друштво имаат некоја препредена лезбејка, таа едвај ќе дочека на разочараната девојка, во даден момент, да и ја „продаде“ идејата за топлината на лезбејската љубов. Младото девојче, кое во момент на разочараност добило поткрепа од постарата и итра лезбејка, лесно ќе ја прифати идејата дека сексот со жена е многу поубав од сексот со маж.

Нарачајте ја книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРOT

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!