Еден од начините да се стане педер

Лажгото Лузерот и Педерот

Има момчиња што при првиот обид за сексуален контакт со жена доживуваат страв, понижување или разочарување. За дел од овие млади луѓе, ова доживување е толку стресно, што повеќе нема да им падне на ум да пробаат секс со жена, или ако тоа го прават, ќе го прават ретко и, главно, лошо.

Затоа, тие се повлекуваат во себе и почнуваат да создаваат неиспразнет сексуален набој. Така, како алтернатива за лошиот секс со жените, нивниот ум може да ги убеди да ја испробаат пасивната улога во сексот со маж.
Останатото веќе е историја.

Нарачајте ја книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРOT

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!