Неколку збора за мојата нова книга Лажгото, лузерот и педерот

Лажгото Лузерот и Педерот

Постојат добри луѓе.

Тие имаат свест и создаваат убави нешта.

Но има и лоши луѓе.

Тие немаат свест и затоа ги уништуваат убавите нешта.

Оваа книга е резултат на искуството што го стекнав играјќи лоши игри со уште полоши луѓе. А играв со нив само затоа што не знаев дека се лоши.

Така играјќи, научив дека колку и да ја бакнувате жабата, таа никогаш нема да стане принц.

Научете се да ги разликувате жабите од принцовите.

Тоа ќе ви заштеди многу време, нерви и еден куп непотребни бакнежи.

Нарачајте ја книгата ЛАЖГОТО ЛУЗЕРОТ И ПЕДЕРOT

За 390 денари со БЕСПЛАТНА достава!